Meer over de vezendkosten

VERZENDKOSTEN
Waarom berekend Lindaslifestyle verzendkosten? simpel wij moeten deze kosten ook betalen aan de pakketvervoerder, in dit geval Postnl waar wij de gewone verzendkosten betalen die u ook betaalt als u een pakketje verstuurd.

Webshops die gratis verzending aanbieden hebben hun verzendkosten verwerkt, in de prijs van het artikel wat u bestelt bij deze webshops. Wij zijn van mening dat kleine goedkope artikelen met postzegels verzonden kunnen worden (dit is dan zonder track&trace) velen hanteren voor kleine en goedkope artikelen het brievenbuspakket tarief.

Bestelt u bij ons via de webshop, b.v. eerst een klein artikel wat met postzegeltarief verzonden kan worden, dan zal bij het afrekenen automatisch het postzegeltarief worden berekend, maar bestelt u ook een groter artikel erbij wat met brievenbus of pakkettarief verstuurd moet worden, dan wordt automatisch het hogere tarief berekend.

Voorbeeld: U bestelt een klein artikel één Beschermengel hangertje die wordt dan met postzegeltarief 2,00 verzonden, maar u besluit ook nog één Boeddha te bestellen die kan alleen als pakket worden verzonden, dus u betaalt het pakkettarief 5,75 dat is het hoogste tarief, dus het Beschermengeltje en Boeddha worden dan samen voor één tarief verzonden, u betaalt dus niet apart verzendkosten voor het Beschermengeltje, en apart verzendkosten voor de Boeddha het is dan samen één tarief.

Lindaslifestyle verstuurt op drie manieren deze zijn: met postzegel dit is dan zonder track&trace, als brievenbuspakket met track&trace en als pakket (wat niet door de brievenbus kan) met track&trace.
Uiteraard kunt u ook langskomen in de winkel, en uw bestelling daar afrekenen en meenemen.