Zomermarkt

ZOMERMARKTEN MEDEMBLIK – 14 en 21 juli en 4 augustus

MEDEMBLIK – Aankomende zaterdag is het Bagijnhof het toneel van de Nostalgie Zomermarkt. De Zomermarkt is een evenement van de  STEM (Stichting Evenementen Medemblik). Naast een gezellige braderie met een grote verscheidenheid aan kramen,  worden op het themaplein diverse ambachtenten gedemonstreerd. Ook de kramen met brocante en de parade met nostalgische kinderwagens, voeren u terug naar de tijd van weleer.   

De Zomermarkten zijn jaarlijks terugkerende evenementen en vinden dit jaar plaats op 14 en 21 juli (thema: Muziek alom & kunst)  én op 4 augustus (thema: Middeleeuwen). Iedere zaterdag kunt u rekenen op een gezellige braderie met een gevarieerd aanbod aan koopwaar. Van kleding tot woonaccessoires, van sieraden tot boeken, van alles kunt u er vinden. En heeft u trek in iets lekkers? Ook dan bent u op de Zomermarkten aan het juiste adres!

Op het themaplein voor het voormalige postkantoor treft u telkens een ander thema. Aankomende zaterdag 14 juli staat het plein bol van de nostalgie. Geniet van de ambachten die de tollen maker, mandenvlechter, modelbouwer en vele andere ambachtlieden vol trots aan u tonen. De diverse stands met brocante woonaccessoires en de parade met Oudhollandse kinderwagens uit de periode 1880-1970 zorgen voor een heerlijke sfeer! Ook voor kinderen is er voldoende vertier. Zij kunnen zich vermaken met de diverse houten speelattributen.

De Zomermarkten zijn voor publiek geopend van 10.00u- 17.00u. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Hollands Kroon
STEM Medemblik
Medemblik actueel